Kampverslag van Heba

OP KAMP

Eindelijk is het 11 oktober om naar kamp te gaan!
Het is woensdag 11 oktober ik moet mijn koffer inpakken. Het kamp is bij Bergen aan Zee, het is ongeveer anderhalf uur rijden van Wervershoof. Nou we zijn er. Als je komt zie je een heel groot huis voor je. We gingen eerst naar de speeltuin, de speeltuin was ook heel groot, we gingen lekker spelen. Na een kwartier gingen we naar binnen, omdat de juffen wilden vertellen waar onze kamer was. Ik ging met Elise op de kamer, dat was leuk, na een half uur moeten we naar beneden. Omdat we moeten eten, het eten was soep en een broodje knakworst. We moeten weer naar buiten. Lekker, het is avond. We gingen naar onze kamer omdat we moe waren.
De volgende dag. We gingen eten. Na het eten gingen we even naar boven, we gingen spelen, eten en naar het strand. We gingen half uurtje daar spelen. Het is 6 uur. We gaan pannenkoeken eten mmm lekker. Na het eten gaan we boswandeling doen. We hebben het chips spel en het weerwolven spel gespeeld.
Het is 9 uur ‘s ochtends, we gaan weer eten. We gingen naar het bos om levend stratego te spelen dat was leuk, weer eten, spelen en dan naar onze kamer om andere kleren aan te doen. Omdat we het trappenspel gingen doen. We gingen ook het Oreo spel doen, dat was leuk, we mogen nog even naar buiten, de bus komt zo meteen……. De bus is er….. 
DOEI KAMP